Hit Count is 32402.


旅行日期: 2016/05/14 20:30

去旅行,那有錢

就黎又到旅遊旺季喇,身邊個個都plan緊去邊度邊度旅行,唉!我不禁要概嘆一下:那有錢!

tumblr_inline_ntki6lcBOZ1tu58mz_500

作為年輕上班族,我唯有餐餐帶飯、返工收工逼巴士、Window Shopping、開風扇……

慳慳埋埋終於夠錢買機票啦!

images

 雖然夠買機票但無多餘錢book酒店… 

呢個時候俾我發現左青協「背包行」體驗計劃!唔單止有資助,仲係以Backpacking形式去,貼地!慳錢!好玩!一次過滿足哂我三個願望,即刻搵埋班豬朋狗友齊齊報名,而且超級幸運地入左圍~

UeqtR

有得去旅行,一去就要去到盡,梗係玩番10幾日去俄羅斯挑機戰鬥民族啦!於是乎又要問:那有假!

經過不停地賣人情and賣色相(BTW小編色相就無嘜,所以賣晒既係人情)之後,總算調到假!為左表示我地超級的誠意,係時候要找數了。因為今次旅程會同外國人挑廚藝,所以黎個天堂式既訓練,認識下啲調味料先。

廢青放送/EP1/咩料

https://www.facebook.com/megaladshk/videos/1746782858901168/

話到明要挑人地機,咁都要搵到人黎挑先得架?

聽講俄羅斯人好鐘意係Vkontakte搵食交友,即係等於港人用Facebook咁,唔想再高歌「其實 ____ 一個更開心」的小編決定要轉返個超級爆肌型男做icon照騙先∼

黎緊仲有後續既訓練,會用直播方式向大家展示架!(預告下直播日期係21/5/2016,即係今個星期六)

想知照騙係VK行唔行得通? 且看下回分解,大家順手LIKE左我地既FB專頁先啦!

{大號青年 MEGALADS}

Facebook:https://www.facebook.com/megaladshk/



背包客資料

當你認為「戰鬥民族」極強壯、極彪悍的時候, 有沒有想過他們是「極能煮」? 我們將到俄羅斯向當地人學習傳統俄菜, 並進行街頭料理對決。屆時將於同一時間進行網絡直播, 讓各地朋友與我們共同經歷有趣的旅程! 敬請留意啊!
旅遊貼士:
俄羅斯人常用Vkontakte交友架!  (騙徒手法層出不窮,請各位好好保護自己!)
遊記分類 :
地區分類 :
中國內地(城市)
洗費:
0