Hit Count is 8575.


旅行日期: 2018/06/18 00:00

展開旅程笫一頁

經過數小時既機程後,我地終於由香港到達左位於塔吉克斯坦首都Dushanbe,勤力既我地一到埗就搵我地今次行程重點之一要幫助既機構Little Earth。Little Earth係當地小數NGO幫助當地既弱勢群體面對氣候暖化以及能源貧窮。當大家見到機構負責人Anton都好興奮一堆問題問過不停,除左想知道更加多當地文化風俗之外當然就係想知道我地今次既任務!因為大家係黎之前都做左唔少準備,希望可以為Little Earth 出一分力。Anton 比左四個任務我地,我地聽日就正式開工喇!

 

IMG_4353 (1)



背包客資料

參與當地環保組織的義工活動,關注當地能源貧窮問題,了解氣候變遷對當地環境及人們的影響
旅遊貼士:
遊記分類 :
地區分類 :
塔吉克
洗費:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.