Hit Count is 31421.


旅行日期: 2016/07/14 00:00

備戰戰鬥民族

我地學習基本俄語就梗係要有導師啦,但係因為俄語涉及完全不同於英文既字母同讀音,俄語班既導師各我地表示一個初級課程係滿足唔到得地既要求架.係呢個情況下我地唯有向GOOGLE大神求助啦,有用過GOOGLE大神幫手既都知道GOOGLE translate會係文法上有問題,所以我地特別拍左條我地學俄語既影片,去向會同我地交流煮食心得既俄羅斯YOUTUBER求教,究竟GOOGLE今次岩幾多呢就可能要番黎香港先再分享到比大家知啦,但係我地學俄語既影片就係到比D花絮大家啦!

https://www.facebook.com/megaladshk/videos/1771441036435350/



背包客資料

當你認為「戰鬥民族」極強壯、極彪悍的時候, 有沒有想過他們是「極能煮」? 我們將到俄羅斯向當地人學習傳統俄菜, 並進行街頭料理對決。屆時將於同一時間進行網絡直播, 讓各地朋友與我們共同經歷有趣的旅程! 敬請留意啊!
旅遊貼士:
遊記分類 :
地區分類 :
俄羅斯
洗費:
0